keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Annapurna

Tänään pelasin varman päälle eilisestä pettymyksestä viisastuneena. suuntasin monot lounastunnin alussa kohti tuttua nepskua, annankadun Annapurnaa. Pettämätön valinta.. Nepalilaisessa tietää aina mitä saa: Peltilautanen, riisiä, jugurttikastike, herne/papumössö, ja valittu annoksen mukaan joko kanaa, tuorejuustoa, tai lammasta. Aina on toiminut.... Tähän asti... Jumaliste sentäs! Missä herne/papumössö? Häh!

Kattokaany tota...

8.9€
alanurkassa herne/papumössön tilalla jotain ihmeen syömäkelvotonta, sikastydiä sinappimajoneesia. Ei riittänyt, että inkivääri-valkosipuli-tomaattikastikeesta oli kaikki maut peitetty chilillä. Liekö ollut ruoka pilaantunutta, vai miksi moinen? Ainakin kana/broileri oli kypsennetty kuivaksi... ja mitä ihmettä tuo ylhäällä näkyvä salaattiraaste tossa tekee???

Kanat järsin väkisin kurkusta alas, mutta puolet riisistä jätin syömättä, sössättyäni sen ensin kokonaisuudessaan tuohon ruskeaan ällötykseen. Jugurttikaan ei tätä makuelämystä pelastanut.... Ihmettelen, miten kuitenkin niin moni muu ravitsemuslaitoksessa lounastava saattoi näyttää tyytyväistä naamaa...

Väkisinkin sapettaa, sillä vasta edellis viikolla viereisessä Maharadhzassa mössöt olivat ihan kohdallaan. Ainoana valituksen aiheena oli joku tanan päiväjuoppourpo, joka yritti parhaansa kaivaessaan verta nenästään. Siinä kuitenkaan onnistumatta...Onneksi.

Saas nähdä, mitä huomiseksi saadaan...

Lounaskriitikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti