maanantai 30. toukokuuta 2011

Old Anchor

Pinnistelin toimistolla puoli yhteen asti, ennen kuin nälkä pakotti ulostautumaan auringonpaiseeseen. Yhdistin lounaan kätevästi keskustaan suunnanneeseen työkeikkaan, joten nappasin lounaspaikaksi matkan varrelle osuneen Ankkurin(Old Anchor). Listalla oli seisovasta pöydästä jauhelihapihvejä, sienikeittoa, kasviskiusausta, makkarakastiketta ja lisukesalaattia.

Tiesin kyllä etukäteen, ettei odotettavissa olisi mitään Gourmet Club -kokemus(jotka tietää Gourmet Clubin, niin hyvä niille), mutta tarjonta yllätti minut silti perinpohjaisesti. Limaisen kasvismössön ja makkarakastikkeen  sekä öljyssä lilluvan pennepastan sivuutin ihan vain varmuuden vuoksi, päätyen napsimaan lautasen täyteen porkkanaraastetta ja jauhelihapihvejä. Ei olisi kannattanut(siis ylipäätään astua kyseiseen ravitsemusliikkeeseen).  Kun nyt ravinto oli lähestulkoon syömäkelvotonta, niin kokemuksen kruunasi vielä seinän takana kesken pureskelun käynnistynyt purkuremontti, joka jatkui keskeytyksettä koko lounastauon ajan. Tanan tärisyttäjät...

Mennäänpä itse ruokaan.

Kattokaa ny tota...

8.90€
Eipä kovin kummoisen näköinen, ja vielä vähemmän maistuva... Jo salaattipöydässä ihmettelin gn-astian pohjalla lainehtivaa viidensentin vesikerrosta, joka taisi olla enemmän kuin poikkeus jokaisen itulaatikon kohdalla. Mutta miten ihmeessä se vetisyys oli onnistuttu saamaan tarttumaan myös näihin jauhelihapihveihin?? Kysyn vaan! Vaikkakin koululaitosruokaa kuluneen vuoden aikana maistaneena kykenen mättämään napaani yhtä sun toista mössöä, niin jotain rajaa sentäs!!! Ja se kastike. Sallikaa minun oksentaa pippurinne vehnäjauhoineen takaisin kattilaan....

Huomenna lounaalla Itäkeskuksessa.

Pysy kanavalla, niin tiedät, mihin ei kannata ainakaan syömään mennä. Olut maistuu paskemmassakin paikassa!

Täältä tähän,

Vali vali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti